dilluns, 28 de maig del 2012

Acceptada la petició de participació al Ple Municipal de Juny!!!

Benvolguts/des,

Tal i com us varem informar, l'AVV Sta. Eugènia de Ter i d'altres Entitats hem fet entrada en Registre Municipal d'una petició de participació al Ple Municipal, en la qual hem inclòs les reivindicacions de la Mancomunitat Sta.Eugènia-Can Gibert referents al possible tancament del Club St.Jordi de Sta. Eugènia, i a la no obertura del Centre de Dia del mateix barri, així com la petició consensuada per la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ perquè es produeixi un debat sobre la situació actual i les necessitats de la Gent Gran a nivell de la ciutat de Girona.


Us informem que Secretaría de l'Ajuntament de Girona, ha fet arribar l'acceptació de participar al proper Ple Municipal de Juny amb tots els punts inclosos en la petició abans esmentada.


Així doncs, estrenarem la participació de les Entitats al Ple Municipal demanant un debat a nivell de ciutat al voltant de la nostra Gent Gran, i és per això que ens posem en contacte amb vosaltres. Per demanar-vos que ens feu arribar les reivindicacions i necessitats que els vostres col.lectius pogueu tenir relacionades amb aquest tema, per tal que en tinguem coneixement a l'hora de defensar-les durant la intervenció a la sessió plenària, i així tenir arguments suficients que justifiquin la nostra petició de cel.lebrar un debat sobre la Gent Gran a nivell de ciutat. 

Recordeu que un dels objectius com a MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ és amplificar temes individuals per donar-los-hi nivell de ciutat, a partir del suport i la implicació de tots nosaltres. I la inminent participació al Ple Municipal de Juny  és la primera oportunitat per demostrar que això és possible.

Esperem les vostres informacions al respecte, i confiem que l'Equip de Govern ens convocarà per cel.lebrar aquest debat en cas que s'accepti la nostra petició.

La suma de tots és la nostra força, i les vostres informacions son el nostre principal argument.

Per la participació de les Entitats, SOM-HI! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada