dijous, 13 de desembre del 2012

Convocatòria Reunió Extraodinària MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 17.12.2012



    LLOC: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17)
    DATA: Dilluns 17 de Desembre de 2012
    HORA: 20h

Ordre del Día:

1.Exposició dels resultats de les darreres reunions mantingudes amb l’Equip de Govern, per negociar la inclusió a les Ordenances Fiscals 2013 de les Al.legacions consensuades per la MESA D’ENTITATS i els Grups Municipals d’ICV-EUiA i la CUP.
Valoració dels acords presos a aquestes reunions, i posterior debat per tal d’arribar a un consens que defineixi la nostra postura sobre el resultat de les negociacions, abans de la cel.lebració del Ple Municipal d’Ordenances Fiscals.

2.Exposició dels últims aconteixements al voltant del Projecte Ferroviari, i proposta d’accions a emprendre davant la no obertura de l’Oficina Ciutadana, la continuació dels treballs nocturns, el no enderrocament dels edificis del Parc Central, i la manca de respostes després del passat Ple Municipal, entre d’altres.
Debat dels temes exposats, i consens, si n’hi hagués, per tal de definir les actuacions com a MESA D’ENTITATS davant la recta final de les obres del TAV.

3.Informacions sobre les reunions fetes per tirar endavant el Programa de Televisió proposat a la darrera reunió, les Entitats que han demostrat interès a participar-hi, i creació d’una Comissió de Treball en cas que decidim  donar forma al Projecte.

4.Precs i Preguntes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada