dimarts, 4 de desembre del 2012

Convocatòria Roda de Premsa de valoració després d'un Mes de la passada Audiència Pública


 LLOC:  Plaça Europa de Girona (Davant Comerços)
 DATA: Dimecres 5 de Desembre de 2012
 HORA: 12h

Benvolguts/des,

Un cop passat un Mes de la cel.lebració de la passada Audiència Pública del Projecte Ferroviari de Girona, i després de consensuar-ho a la reunió d'avui de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, cel.lebrem una Roda de Premsa pels següents motius:

-Perquè es conegui el nostre balanç sobre l'estat actual de les zones afectades per les obres i els problemes en el día a día dels veïns i comerciants.
-Per donar a conèixer el nostre posicionament davant l'incompliment dels compromisos adoptats per l'Equip de Govern Municipal a la mateixa Audiència, i fer saber les nostres exigències abans de prendre part en qualsevol procés participatiu pel futur del Parc Central.
-Per informar sobre les iniciatives que tirarem endavant per denunciar aquest incompliment abans i durant el proper Ple Municipal del Dilluns 10 de Desembre de 2012.
-Per tal de fer saber quines accions emprendrem en cas que, un cop passat el Ple Municipal abans esmentat, no obtinguem respostes i/o no es compleixin els compromisos adoptats per l'Equip de Govern Municipal el passat 6 de Novembre a l'Audiència Pública.

Creiem que un Mes és temps suficient perquè hagin satisfet algun dels compromisos tals com l'aturada dels treballs nocturn, l'obertura de la Oficina d'Atenció als Afectats, o la demolició dels edificis provisionals en superfície, entre d'altres.

Atentament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada