divendres, 8 de març del 2013

Al Ple de l'11 de Març, hi anirem amb crispetes!!!!


El proper Dilluns 11 de Març, Ple Municipal de Pressupostos...
L'11 de Març, nova funció a la Pl. del Vi...

I quan s'aixequi el telò.., allà hi serem amb les nostres crispetes per veure l'espectacle que ens oferiran gladiadors, lleons, tigres, equilibristes, prestidigitadors, il.lusionistes, malabaristes, funambulistes,  i més.

No hauria de ser així.., però així és...

El procés de negociació dels Pressupostos 2013 ha tingut de tot. I s'ha tornat a comprobar que, en alguns moments, la política és una pel.lícula amb dosis de drama, comèdia, i suspens. Però el fil argumental ideològic fa impossibles les històries d'amor, i és per això que les escenes de baralles dialèctiques, retrets, i lliçons de comportaments vàries s'han repetit al llarg d'aquest film.

La MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ hem estat actors secundaris, i ens hem vist inmersos en un joc d'informacions poc contrastades, especulacions, i pressions diverses. Hem passat més temps desmentint allò que es deia, que informant del que volíem. 

Però ja treballem i seguirem treballant per tal que l'Equip de Guionistes de la nostra ciutat, reunits en una Comissió Mixta, redacti un guió a on la ciutadanía tingui un paper protagonista en el repartiment de la Democracia, després d'haver de superar un càsting per tal de demostrar la responsabilitat i maduresa Participativa.

Un càsting que serà complex.., i al qual ens haurem de sotmetre la Societat civil, política i Associativa de la nostra ciutat.

Un càsting que superarem per justícia i salut Democràtica

I aquest Dilluns 11 de Març a les 20h a la Pl. del Vi, hi haurà una nova projecció d'aquesta història que promet ser llarga i entretinguda.

És per això que hi anirem amb crispetes...

Per seure a la nostra "còmode" butaca amb la bossa entre les cames, i anar picant mentres assistim a l'espectacle. 

Així doncs, us esperem al Ple!!!

I no oblideu les crispetes!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada