dimecres, 4 de desembre del 2013

NOTA INFORMATIVA: la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ tornem a col.laborar amb el programa VEÏNS


Benvolguts/des, 

Us informem que, després de fer pública la petició de l'Ajuntament de Girona perquè Televisió de Girona assumís totes les tasques de producció del programa VEÏNS, i deixés de col.laborar amb la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, s'ha produït una reunió entre l'Equip de Govern Municipal i l'ideòleg del programa Sr. Enric Cardona Amores, el qual també havia estat exclòs de les tasques de producció, a on s'ha decidit mantenir els acords de col.laboració inicials.

Segons ha explicat l'Equip de Govern Municipal, tot aquest tema ha estat un malentès motivat per unes informacions falses a les que havíen tingut accés, sobre la nostra tasca de producció.

I un cop aclarit aquest malentès a la reunió abans esmentada, s'ha acordat mantenir la dinàmica de col.laboració del programa VEÏNS a on el Sr. Enric Cardona Amores fa la feina de producció corresponent a la guionització dels programes, contacte amb l'Ajuntament, documentació i el.laboració del vídeo introductori, atenció als convidats/des del programa, coordinació durant l'emissió del programa, atenció de trucades i preguntes, etc, i la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ hi col.laborem establint contactes amb les Entitats que han de participar setmanalment al programa, i aquelles que es vulguin publicitar, i actuant de pont entre aquestes i la productora del programa.

Així doncs, seguirem treballant pel programa d'aquest Dijous 5 de Desembre a on es parlarà del barri Pla de Palau-Sant Pau.

Tot i això, no podem amagar la nostra sorpresa pel que ha estat una decisió precipitada i autoritària per part de l'Equip de Govern Municipal, ja que han actuat sense conèixer el nostre punt de vista sobre tot l'afer.

I venint d'un Equip de Govern que sempre destaca la seva capacitat dialogant en la gestió de l'actuació Municipal, doncs hem trobat a faltar aquesta virtut de la que sempre fa gala.

Per últim, sobre el desconeixement d'aquest tema fet públic per diferents membres de l'Equip de Govern Municipal, també ens sobta que una desició d'aquest tipus no fos del coneixement de tots/es ells/es, i entenem aquest com un més dels motius del malentès produït.

Així doncs, seguirem endavant amb el nostre objectiu de visualitzar el teixit Associatiu, revitalitzar-lo, i fer ciutat a través del coneixement de la història dels nostres barris, que sempre hem buscat amb iniciatives com el programa VEÏNS.

Atentament.

MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada