dimecres, 28 de novembre del 2012

Informacions de les Reunions amb la Regidora d'Hisenda Municipal sobre les Ordenances Fiscals 2013


Com ja hem informat, la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ estem mantenint reunions, juntament als Grups Municipals d'ICV-EUiA i la CUP, amb la Regidora d'Hisenda Municipal Sra. M.Àngels Planas per tal que l'Equip de Govern inclogui les nostres Al.legacions conjuntes a les Ordenances Fiscals Municipals (OOFF) de 2013.

Us recordem que la nostra participació en la seva el.laboració ha estat gràcies a l'abstenció d'ICV-EUiA i la CUP en la votació de les OOFF Provisionals (possibilitant així el procés participatiu de les mateixes), el nostre diàleg amb aquests mateixos Grups Municipals per consensuar els aspectes a incloure a les Al.legacions conjuntes, la seva petició perquè la MESA D'ENTITATS hi sigui present, i l'acceptació de l'Equip de Govern perquè així sigui.

Les Al.legacions que hem presentat conjuntament amb ICV-EUiA i la CUP, contenen aspectes com:
-pujar la taxa dels caixers automàtics.
-tarifació social a les escoles bressol.
-fomentar l'emprenedoría i la dinamització comercial bonificant algunes taxes per obertura de petits negocis als barris.
-eliminar qualsevol taxa d'ocupació de l'espai públic per a Entitats, pertanyents o no al Registre d'Entitats Municipal (REM), sense afany de lucre.
-apostar per un IBI més progressiu tot gravant els propietaris amb pisos buits, especialment els bancs.

I després de les reunions mantingudes, valorem positivament la predisposició de la Regidora d'Hisenda per atendre les nostres propostes i treballar per satisfer-les.

Per últim, us informem que aquesta mateixa setmana tindrem una nova reunió per tal d'avançar en la Participació Ciutadana. Una nova reunió perquè les Entitats poguem dir-hi la nostra en la el.laboració d'unes Ordenances Fiscals més progressives d'acord amb el context de crisi social de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada