divendres, 15 de març de 2013

Calendarització de Reunions i Assamblea per uns Pressupostos Participatius

Benvolguts/des,

Us informem que, després de la Reunió Extraodinària de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ d'avui 14 de Març, hem consensuat un model de funcionament de Pressupostos Participatius, l'esquema del qual podeu veure a continuació:
A més, hem acordat demanar a l'Equip de Govern Municipal que convoqui una Assamblea Oberta per explicar i debatre els detalls tant del model de Participació, com dels aspectes derivats del mateix, i conèixer la opinió de les Entitats i ciutadanía al respecte del model presentat.

La data proposada per cel.lebrar l'Assamblea abans esmentada és el Dijous 4 d'Abril de 2013, i ja l'hem fet arribar a l'Equip de Govern i resta de Grups Municipals

I per tal de presentar la nostra proposta, parlar de tot plegat, i preparar l'exposició d'un model de Participació consensuat amb les formacions Polítiques de l'Ajuntament, hem demanat una trobada anterior a l'Assamblea per tal d'arribar a aquest consens. I hem proposat com a data i hora de la trobada els díes 20 o 21 de Març a partir de les 19:30h.

Així doncs, esperem que s'accedeixi a la calendarització de les trobades proposades per tal d'avançar amb la màxima cel.leritat cap a uns Pressupostos Participatius, i fer-ho amb el consens de totes les parts implicades.

I un cop presentada una proposta conjunta en Assamblea, seguir treballant tots junts per redactar un Reglament de Pressupostos Participatius a presentar al Ple Municipal, i poder gaudir d'aquest nou espai participatiu com abans millor.

Seguirem informant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada