dilluns, 17 de juny del 2013

Al.legacions al Projecte de Parc Fluvial de La Creueta

Dijous passat, en Roda de Premsa i amb imatges virtuals i tot, coneixiem el Projecte de l'Ajuntament que, sense terminis ni pressupost definits, vol acostar els Rius de Girona a la ciutadania...
 
Però resulta que el megaProjecte de remodelació i urbanització de la conca fluvial de l'Onyar, al seu pas per la Creueta, l'hem conegut gràcies als veïns de Mas Ramada que el van trobar al BOP, i van observar que aquest Dilluns en finalitza la seva exposició pública i període d'Al.legacions.
 
O sigui... Que mentres pregonen projectes indefinits per acostar els rius als Gironins, passen de puntetes per un Projecte que vol separar encara més al Sector Est de Girona? 
Doncs be... Els veïns i veïnes de Mas Ramada han presentat Al.legacions a aquest Projecte per no tornar a quedar al marge d'aquest tema que afecta al seu barri, i per extensió a la nostra ciutat. Perquè TOTS som Girona, no?
 
I us animem a que feu entrada de les Al.legacions, per donar suport a Mas Ramada, al Sector Est, i deixar pal.lès que els seus son també els nostres temes.
 
Si en voleu més informació, visiteu el seu grup de facebook ( AVV Mas Ramada ).
 
I recordeu que, per presentar Al.legacions, tenim temps fins Dilluns...
 
Però per mostrar el nostre suport i unitat ciutadana, tenim tota la vida...
Pels nostres barris!
 
Per Girona!
 
SOM-HI!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada