dilluns, 24 de febrer del 2014

Convocatòria Reunió MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 27.2.2014


       LLOC: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17 GIRONA)
       DATA: Dijous 27 de Febrer de 2014
       HORA: 20h


Ordre del Dia:



1. Informacions vàries:


-Estat del procés de presentació, davant del Defensor de la Ciutadania de Girona, de la queixa formal a l'Equip de Govern Municipal per la no resposta al Document presentat com a MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, amb preguntes sobre l'estat dels processos encara oberts arrel de les negociacions entre la MESA D'ENTITATS i l'Equip de Govern Municipal de Girona.
Informacions sobre la resposta del Defensor de la Ciutadania a aquest Document, i accions a emprendre si aquestes son necessàries per tal d'obtenir la informació demanada des d'un inici.
-Informacions de la reunió de la Comissió Mixta dels Pressupostos Participats de Ciutat 2014, cel.lebrada l'11 de Febrer de 2014, i a la qual hi vàrem assistir en representació de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ.

2. Preparació i Coordinació de la participació de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ al Fòrum Social Català 2014 de Girona (FSCAT), consistent en una Taula Rodona a on debatre i captar impressions sobre com aconseguir més implicació activa d'Entitats, Col.lectius, i persones particulars, a espais com el nostre.

3. A petició de l'AVV Mas Ramada, exposició per part dels seus representants de les principals peticions i reivindicacions presentades a l'Ajuntament de Girona les quals, en gran mesura, encara no han estat satisfetes.
Coordinació de les possibles accions conjuntes a emprendre per seguir reivindicant aspectes de mobilitat (carril bici, línia bus, anella verda), urbanisme (pont sobre el Riu Onyar), neteja, i d'altres, i/o denunciar aquells que no trobin solució ni actuacions Municipals.

4. Precs i Preguntes.



Atentament.

MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada