diumenge, 30 de març del 2014

Convocatòria Reunió MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 7.4.2014


LLOC: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17 GIRONA)
DATA: Dilluns 7 d'Abril de 2014
HORA: 20h


Ordre del Dia:

1. Debat sobre el document de valoració de la resposta de l'Equip de Govern Municipal de Girona, a les preguntes i balanç de legislatura adreçades per part de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ.

Exposició del treball fet per les Comissions d'Anàlisi i aprofundiment de la resposta donada per apartats i, degut a que encara no se'ns ha respost a la totalitat de les preguntes tot i que l'Equip de Govern es va comprometre a fer-ho, plantejament i debat de les accions a emprendre per tal de reclamar aquestes respostes i/o el seu aprofundiment.

2. Informacions sobre la dinàmica de les Assamblees de barri cel.lebrades, anàlisi del procés de Pressupostos Participats per barris 2014 fins a la data, i valoració del mateix. 

Debat i preparació de la nostra participació, juntament amb la Federació d'Associacions de Veïns de Girona, el Regidor de Participació i la Regidora d'Hisenda de l'Ajuntament de Girona, al debat del programa VEÏNS del 10 d'Abril de 2014 dedicat als Pressupostos Participats per barris 2014.

3. Valoració de la nostra participació com a MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ al Fòrum Social Català de Girona (Dissabte 5 d'Abril de 10 a 12h), i de la cel.lebració del FSCAT de Girona 2014.

4. Precs i Preguntes.


Atentament.

MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ


*El fet de convocar aquesta reunió en Dilluns, enlloc del seu dia habitual, és degut a la impossibilitat de fer-la Dijous degut a la nostra participació al programa VEÏNS, i la conveniència de fer-ho passat el FSCAT de Girona 2014 per tal de poder-ne fer una valoració inmediata.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada