dilluns, 6 d’abril del 2015

IMPORTANT!!! Encara esperem resposta pel Compliment de la Moció sobre l'impost de Societats per a Entitats sense afany de lucre


Benvolguts/des,

Us informem que un cop aprovada la Moció sobre l'Impost de Societats per a Entitats sense afany de lucre el passat 9 de Març de 2015 ( http://mesadentitats.blogspot.com.es/2015/03/resultat-mocio-sobre-limpost-de.html ), ens varem adreçar, via mail i a data 11 de Març de 2015, a l'Alcalde de Girona i el Regidor de Participació de l'Ajuntament de Girona.

L'objectiu del correu electrònic era preguntar quins passos i terminis hi hauríen pel compliment de la Moció abans esmentada, i el redactat concret del mail va ser el següent:


"...Així doncs, agrairíem saber quin procediment seguirà l'Ajuntament de Girona pel compliment de la Moció, i quins mecanismes i calendarització s'articularan per la campanya informativa i tasques d'assessorament i orientació a Entitats (oficina oberta, línia de telèfon, etc.).

Esperem la vostra resposta per fer-la extensiva a les Entitats que han donat suport a la Moció, i recordar-vos la nostra disposició a participar d'aquest nou procés, en cas que sigui necessari
..."


Us informem que encara esperem resposta al mail i que, amb objectiu que aquest fet tingués constància administrativa, varem fer entrada en Registre del redactat del mail a 27 de Març de 2015 juntament a una nova petició de saber calendarització i procediment pel compliment de l'Acord de Ple.

Així doncs, seguirem demanant el compliment de la Moció sobre l'Impost de Societats per a Entitats sense afany de lucre i, si és necessari i d'acord amb el que sempre hem fet, ens oferirem per participar del procés.

Ara bé. Si l'Equip de Govern Municipal continua amb el seu silenci al respecte, podria ser que promovem una Entrada en Registre d'una petició conjunta, en nom de totes les Entitats i Col.lectius que varem donar suport a la Moció del 9 de Març de 2015, pel compliment d'un Acord de Ple.
Un compliment que, de fet, no entenem necessiti del nostre seguiment ja que hauria de ser d'obligat compliment, i que creiem ha de ser inmediat abans de l'inminent procés Electoral.

Seguirem informant.

Atentament.

MESA CIUTADANA i D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada