divendres, 3 de juliol del 2015

La MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ baixa el telò




Benvolguts/des,

Després de la reunió del 2 de Juliol de 2015, amb aquest Ordre del Dia , informar de la finalització de l'activitat de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ degut a que ningú s'ha ofert a seguir coordinant la nostra activitat, en substitució del fins avui coordinador Xavier Villarreal

Voldríem agraïr a tothom qui ha participat, d'una manera o d'una altre, de l'activitat de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ des del seu inici el 21 de Juny de 2011.

Han estat una quarantena de reunions cel.lebrades i un munt d'activitats i/o iniciatives promogudes, tal i com podeu veure a la Memòria de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 2011-15 .

Però sobretot ha estat una experiència molt positiva a la ciutat de Girona, la qual ha demostrat que és possible que el teixit Associatiu de la ciutat treballi conjuntament amb un objectiu comú, i que el coneixement de l'activitat i naturalesa de les Entitats és bàsic per fomentar la solidaritat entre les mateixes.

A més, i com a tret diferencial respecte a d'altres espais de la ciutat, a la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ hem fet habitual que Entitats, Partits Polítics i ciutadania activa, seguin en una mateixa taula de debat en benefici de la participació ciutadana i la implicació del teixit Associatiu en tots els aspectes del dia a dia de la ciutat de Girona.

Cal aprendre de l'experiència i seguir mirant endavant per extreure els aspectes positius, que n'han estat molts, i millorar aquells d'altres que no hagin estat tant bons.

Les persones que hem participat de la coordinació de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ seguirem, com sempre, implicats d'una o altre manera dins del teixit Associatiu de la ciutat per tal de fomentar la participació ciutadana, i excercir un control a la Gestió de Govern perquè es garanteixi la transparència en la informació dels diversos aspectes del dia a dia de la nostra ciutat.
Però ho farem des d'un altre espai, ja que cal saber quan s'han de tancar etapes. I la de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ.., s'ha acabat. 

Així doncs, marxem com varem arribar. 
Sense fer soroll, però amb l'ambiciò màxima...


THE END



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada