dimarts, 24 de juliol del 2012

Convocatòria Reunió de la Comissió de Treball per la Consulta Popular sobre el Projecte Ferroviari 26.7.2012

   
    LLOC: Centre Cívic St. Narcís (Pl. de l'Assumpció)
    DATA: Dijous 26 de Juliol de 2012
    HORA: 20h

Benvolguts/des,

Com ja us hem informat a les darreres Actes de Reunions de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, estem configurant una Comissió de Treball, que tindrà l’objectiu de recopilar informació sobre els temes relacionats amb el Projecte de soterrament del Tren Convencional i amb les afectacions generades per les possibles obres, garantïr la pluralitat d’aquesta  informació, i promoure el debat amb la participació de tots els punts de vista.


Aquesta comissió estarà oberta a aquells que hi vulguin participar, per garantir així una Comissió de Treball plural i amb la participació de diferents punts de vista.


A la propera reunió de la MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ (el 13 de Setembre), es presentarà la informació recopilada per tal que siguin els participants a la reunió que, de forma Assamblearia, opinin i decideixin si el caire de la informació és adequat, i si aquesta és suficientment objectiva.


Si el material presentat és aprovat, la Comissió de Treball s’ocuparà de fer-ne difusió perquè la informació arribi al màxim nombre de ciutadans, i treballarà perquè Grups Municipals, Partits Polítics i Entitats participin d’aquest procés informatiu, per tal que tots els punts de vista hi diguin la seva fins el dia de la Consulta Ciutadana.

Així doncs, us animem a formar part de la Comissió de Treball per tal de sumar amb el vostre punt de vista, i us recordem el mail del coordinador de la mateixa per tal que us hi pogueu posar en contacte:

                                      marticarreras@eldimoni.com   (Martí Carreras)


SOM-HI!!!!!!

Atentament.

MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada