dilluns, 16 de juliol del 2012

Convocatòria Reunió Extraodinària MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ

     LLOC: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17)
     DATA: Dijous 19 de Juliol de 2012
     HORA: 21h

Benvolguts/des,

Arrel d'una petició d'un dels participants de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, creiem oportú convocar-vos a una reunió extraodinària per tal de definir assambleàriament la nostra postura respecte al tema que tot seguit us exposem.

El President de l'AVV St. Narcís (Martí Carreras), s'ha adreçat a la MESA D'ENTITATS per poder fer una exposició d'uns fets recents relacionats amb l'Entitat que representa i el Projecte Ferroviari de Girona, i demanar que assambleàriament adoptem un posicionament comú al respecte.

Us deixem el redactat del correu enviat per en Martí Carreras, a on podreu conèixer els fets abans esmentats, i els motius pels quals és necessària aquesta convocatòria extraodinària:

 
" Ei Xavier,

La setmana passada em vaig reunir amb uns veïns afectats per les obres de l'AVE. Són els que varen presentar (a la darrera Audiència Pública) un estudi  de l'impacte que pot tenir en la salut i el mediambient de la ciutat, la concentració d'autobusos en la nova estació i l'ús constant de la rampa d'accés.
Vaig quedar tan parat en sentir-los explicar que el PSC  s'ha ofert per donar-los suport en les seves reivindicacions per aconseguir que la rampa d'accés s'allunyi dels seus edificis que he escrit aquest article d'opinió al diari: http://blogs.aragirona.cat/marti-carreras/blog/de-sant-narcis-a-nadal-possiblement-no-sigui-el-darrer-cop-que-parli-de-lave

Penso que, precisament ara, el que han de fer els polítics és ser sincers.
Aquesta proposta arriba tard, dissortadament massa tard!! tècnicament seria possible, però econòmicament i temporalment inviable. I hem d'exigir que els nostres representants ens diguin què i què no és possible i/o necessari.
Després d'anys de dir-nos que no es podia fer cap modificació, ara pretendre portar el projecte fins a Europa sembla més un capteniment d'opsició que no pas estar al servei del veïns.


Vull demanar, com a entitat que forma part de la Mesa, un posicionament públic per exigir  unitat i lleialtat dels partits cap`als veïns i deixar les lluites partidistes per a altres temes.
Ara ens cal informació... no afegir més rumors i dubtes que no ens han d'aportar res i que ens fan perdre temps i paciència que molts veïns ja no tenim!

No sé com ni de quina manera, però ens hem d'emplaçar, a  tots, a jugar net.

atentament

Martí Carreras. President de l'AV Sant Narcís. "


Així doncs, US HI ESPEREM!!!
Atentament.

MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada