dijous, 22 de novembre del 2012

Vídeos del DEBAT ELECTORAL organitzat per la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ i la XARXA pels DRETS SOCIALS de Girona






Ja podeu consultar els vídeos del DEBAT ELECTORAL organitzat per la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ i la XARXA pels DRETS SOCIALS de Girona, els quals hem dividit en blocs per tal que pogueu saber què van dir totes les Candidatures al respecte de cadascún dels temes sobre els que van ser preguntats.

Voldríem fer un agraïment a l'Agnès Cabezas per la tasca de filmació i edició dels vídeos, i a en Josep Canal per la publicació dels talls a la xarxa.

6 preguntes i 10 Partits Polítics a respondre, en l'Acte més plural de tota la Campanya Electoral a Girona a on les Entitats vàrem preguntar sobre temes socials a representants de CiU, CUP, ERC, ICV-EUiA, PACMA, Pirata.cat, PP, PSC, PRE-IR, i SI.

Així doncs, aquí teniu els enllaços dels diferents blocs del DEBAT:



                           
            SANITAT

            DRETS LABORALS

            INFRAESTRUCTURES

            EDUCACIÓ

            EL TER

            HABITATGE




La bona experiència d'organització d'aquest Debat fa que ens plantejem la cel.lebració de més Actes, fora de període de Campanya Electoral, per tal d'aprofundir en cadascún d'aquests i d'altres temes d'interès ciutadà.

Així doncs, fins la propera!!!!!!                      

                  

                     

                       

1 comentari:

  1. Des de la meva posició com a representat en aquest debat de Pirates de Catalunya, reitero el meu agraïment a la Mesa d'Entitats per a la Participació i a la Xarxa pels Drets Socials per haver-nos donat un espai de temps per poder donar les nostres propostes. Personalment, considero que iniciatives com aquestes són molt més útils a la ciutadania que estèrils debats amb els actors de sempre, repetint els discursos electorals de cada quatre anys.

    Un cop més, felicitats!

    ResponElimina