dimarts, 22 de gener del 2013

Inici de les Negociacions sobre els Pressupostos Municipals 2013 de Girona


Al igual que va passar en el procés de negociacions de les Ordenances Fiscals 2013, la Regidora d'Hisenda Municipal M.Àngels Planas ha convidat a la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ perquè, juntament amb els Grups Municipals d'ICV-EUiA i la CUP, iniciem les converses per negociar els Pressupostos Municipals 2013 abans que aquests siguin presentats de forma provisional a la propera Sessió Plenària, tal i com també faran amb la resta de Grups Municipals.

Desde la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, entenem que aquesta nova invitació reconeix el resultat positiu de les anteriors negociacions per les Ordenances Fiscals 2013 en les quals vàrem participar, gràcies a la petició que varen fer ICV-EUiA i la CUP. I referma la viabilitat que les Entitats poguem participar en temes d'Hisenda Municipal.

Us fem saber que ja s'ha produït la primera de les trobades i que, al igual que ja hem fet en tots els temes en que hem participat, defensarem que la participació de les Entitats s'extengui a totes les àrees del dia a dia de la nostra ciutat, tals com la el.laboració dels Pressupostos Municipals

A més, us informem que convocarem una Reunió Extraodinària de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, per tal d'exposar els punts tractats a les trobades sobre Pressupostos que, conjuntament amb els Grups Municipals abans esmentats,  haguem mantingut amb l'Equip de Govern Municipal.

Aquesta Reunió Extraodinària serà el proper Dijous 31 de Gener a les 20h a l'Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17), i servirà per decidir Assambleàriament la postura de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ al respecte del resultat de les negociacions mantingudes fins a la data, i el nostre posicionament de cares a la recta final de les trobades fins al Ple Municipal de l'11 de Febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada