dijous, 4 d’abril de 2013

Convocatòria Reunió "Cuinem Juntes i Mengem en família" 10.4.2013LLOC: Pis alliberat per la PAH al C/ Doctor Castany 91-93 de Salt (Davant Hospital Sta. Caterina)

DATA: Dimecres 10 d'Abril de 2013

HORA: 19:30h

Benvolguts/des,

Us convoquem a la propera Reunió de la Comissió del Projecte "Cuinem Juntes i Mengem en Família", per tal de seguir avançant en aquesta iniciativa social.

I us informem que el motiu de fer-ho al pis alliberat per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, respòn a la oportunitat que tenim de fer coincidir en un mateix espai dos iniciatives Socials com el "Projecte Social de la PAH" i el nostre "Cuinem Juntes i Mengem en Família".

Una manera de visualitzar el treball de les Entitats per proposar alternatives a les creixents urgències i necessitats socials, donar a conèixer la iniciativa de la PAH a aquells participants a la Reunió que encara no la coneguin, i deixar pal.lès el suport mutu dels Col.lectius Ciutadans que treballem diàriament per una societat més justa i cohesionada, i perquè es garanteixin els nostres Drets Socials Bàsics.

Així doncs, us animem a que hi assistiu per tal de col.laborar d'aquesta iniciativa.

US HI ESPEREM!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada