dilluns, 26 d’agost del 2013

Convocatòria Reunió MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 5.9.2013




    LLOC: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17)

    DATA: Dijous 5 de Setembre de 2013

    HORA: 20h



Ordre del Dia:



1.A petició de l'AVV de St. Narcís i de l'Associació de Comerciants de St. Narcís-Sector Dominíques, convoquem tant al teixit Associatiu Gironí com als Grups Municipals de l'Ajuntament de Girona (Equip de Govern i oposició), perquè les Entitats esmentades puguin expressar la seva opinió sobre el resultat de les votacions dels punts presentats a passades Sessions Plenàries (sobre les reposicions de les Obres del TAV), i expliquin què esperen del Ple Extraodinari monogràfic de les obres del TAV acordat per tots els Grups Municipals. 
A més, esperem que amb el debat que es pugui produïr en aquest punt de l’Ordre del Dia i la celebració d'aquest Ple Extraodinari, es defineixin les actuacions a fer a mig i llarg termini consensuades entre totes les parts afectades, per tal d'evitar recents capítols de desicions per fascicles sobre les obres del TAV, les quals només generen desconcert i crispació entre ciutadans i comerciants de la zona afectada.


2.Informacions vàries:

    -Projecte ESCUDELLA SOLIDÀRIA

    -Xarxa pels Drets Socials de Girona (XDS)

    -Projecte de Cooperativa de Formació FROG

    -Programa de Televisió “Veïns”


3.En cas que tinguem temps per tractar suficientment aquest punt, degut a la densitat dels dos punts anteriors, començar a treballar en el “Document de valoració de la MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ  dels dos primers anys de legislatura Municipal 2011-2015”,


4.Precs i Preguntes.



MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada