dimarts, 18 de març del 2014

Qüestionari per avaluar el treball de la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ


Coincidint amb el Fòrum Social Català de Girona 2014 (FSCAT), que tindrà lloc el proper 5 d’Abril a la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG, la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ volem fer una avaluació sobre el treball desenvolupat fins ara.

Des de la creació de la MESA D'ENTITATS, el Juny de 2011, s’han desenvolupat diverses accions i eixos de treball entre les entitats i col•lectius de Girona amb l’objectiu de crear dinàmiques conjuntes basades en la solidaritat, el suport i la col•laboració.

Amb més de 2 anys i mig de recorregut, des de la MESA D'ENTITATS es veu la necessitat de fer un procés d’avaluació amb la finalitat de millorar el seu contingut i traçar nous àmbits de treball compartits per les entitats i col•lectius de la ciutat.

Per aquest motiu, us demaneu que dediqueu un espai del vostre temps, no seran més de 10 minuts, a respondre aquest qüestionari

Des de la MESA D'ENTITATS tenim ganes de conèixer quins aspectes cal millorar i sentir la vostra veu en forma d'opinions, crítiques i/o propostes. 

Si hi ha alguna cosa que ens voleu fer arribar i que no es troba en aquest qüestionari podeu utilitzar el correu electrònic per posar-vos en contacte amb nosaltres: mesadentitats@gmail.com

Així doncs, participeu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada