dijous, 29 de setembre del 2011

Acta Reunió d'Entitats 29.9.2011


Lloc: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17 GIRONA)
Data: Dijous 29 de Setembre de 2011
Hora: 20h

Convocats per Xavier Villarreal, en nom de LLUITEM AMB TU, ens reunim una representació d’Entitats de Girona ( AMPA’s de CEIP’s i IES, Associacions de Veïns, Entitats socials i Juvenils, i d’altres).

Comencem un debat sobre la necessitat d’establir una col.laboració d’Entitats davant la futura participació de les mateixes a les sessions Plenàries de l’Ajuntament de Girona, ja que la “moció per la participació d’Entitats al Plens” presentada el 26 de Juliol de 2011 per la CUP i ICV va ser aprovada per la totalitat dels grups Municipals i, a falta d’ultimar els detalls, comentem que hem de treure el màxim profit d’aquesta nova vía participativa.

I resultant d’aquest debat i les propostes presentades, constituïm la “MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ”.

Amb aquest nou mecanisme , pretenem establir ponts de diàleg entre Entitats per tal que tots exposem les nostres principals peticions, i que arribem a un consens per el.laborar un full de ruta  a l’hora de presentar-les als Plens Municipals, a més d’iniciar una col.laboració conjunta amb l’objectiu de donar un suport ampli a totes aquelles peticions consensuades. Un suport popular resultant dels colectius que representem les diferents Entitats que hi poguem participar.


Acordem donar suport com a “MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ”, a peticions promogudes per diferents Entitats i grups Municipals com la “Taula de Mobilitat”, i la cel.lebració d’un “Monogràfic de la crisi”, degut al seu caràcter genèric que afecta a un sector ampli de la ciutadania de Girona.

  
Decidim esperar a la cel.lebració del proper Ple Municipal i a les ressolucions a que s’hi arribin, per convocar de nou a les Entitats i a tothom qui hi vulgui participar.

Per últim, comentem que l’objectiu de la propera convocatòria serà acordar la primera petició que presentarem a l’Ajuntament com a “MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ”.

La trobada acaba a les 22h.   

Atentament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada