divendres, 1 de juny del 2012

Convocatòria Reunió MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ 7.6.2012


REUNIÓ MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ
  
   LLOC: Estació Espai Jove de Girona (Sta. Eugènia, 17)
   DATA: Dijous 7 de Juny de 2012
   HORA: 20h

Ordre del Dia:

1.Informacions sobre l’acceptació, per part d’Alcaldia, de la petició de participació al Ple Municipal consensuada i recolzada per la MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ, i exposició dels continguts de la intervenció que realitzarà l’AVV Sta. Eugènia al Ple Municipal de Juny en representació de la Mancomunitat Sta.Eugènia-Can Gibert, i de la MESA D’ENTITATS.

Informacions sobre la reunió MESA D’ENTITATS-Alcalde de Girona, cel.lebrada el passat 8 de Maig de 2012.

2.Per petició de l’Associació de Psicomotricistes, obrir un debat sobre el lloguer d’habitatge social a la ciutat de Girona.

3.Tal i com es va acordar a la darrera reunió de la MESA D’ENTITATS, exposició i debat de la situació actual de les obres del TAV, el futur i la viabilitat de les obres del tren convencional, la preparació de la propera Audiència Pública del Projecte Ferroviari, i les iniciatives i actuacions a portar a terme per tal d’implicar el teixit Associatiu Gironí en un tema de ciutat com aquest.

4.Precs i Preguntes. Debat sobre els temes exposats a la reunió,  valoració d’aquells als que poguem donar suport com a col.lectiu, i que puguin ser sensibles d’una altre iniciativa conjunta de petició de participació al Ple Municipal, si n’hi haguéssin.

Atentament.

MESA D’ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ

1 comentari:

  1. La reunió ha estat molt positiva, i el camí conjunt continua...
    Aviat publicarem l'Acta.

    ResponElimina