dimarts, 23 d’octubre del 2012

Valoració de la NO aprovació de les Ordenances Fiscals de 2013, i petició d'un Ple Extraodinari


Amb la no aprovació de les Ordenances Fiscals Provisionals de 2013, és possible que es prorroguin les del 2012 vigents fins avui, impossibilitant així el procés d'exposició pública de les Ordenances Provisionals abans esmentades, i el posterior període de presentació d'Al.legacions a les mateixes per part dels Grups Municipals, Partits Polítics i Entitats de Girona.

Hi ha la possibilitat que aquestes Ordenances Provisionals es tornin a sotmetre a votació si, en el termini màxim de 5 díes, es convoca un Ple Extraodinari per així fer-ho.

Desde la MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ sempre hem treballat per fomentar la Participació Ciutadana i la implicació de les Entitats i els Gironins/es en el día a día de la nostra ciutat.

I amb el procés d'Al.legacions a les Ordenances abans esmentades no anàvem a fer una excepció, ja que a la nostra propera reunió del 8 de Novembre havíem de tractar la possibilitat d'engegar una iniciativa de presentació d'Al.legacions conjunta, a on volíem incloure aspectes i propostes en les quals ja hem començat a treballar.

Així doncs, hem fet arribar una petició als Grups Municipals de l'Ajuntament de Girona perquè convoquin aquest Ple Extraodinari i possibilitin l'aprovació de les Ordenances Fiscals Provisionals de 2013, per tal que siguin exposades al procés d'Al.legacions i permetin que la ciutadanía tingui veu en un tema tant important com és aquest.

Acceptem que les divergències polítiques puguin generar episodis de tensions, però no entenem que aquestes puguin perjudicar la Participació Ciutadana.

Atentament.

MESA D'ENTITATS PER LA PARTICIPACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada